El tresor Borda de Calvera

La Borda de Calvera et proposa un REPTE!. El repte va destinat tant a grans com a petits i l'objectiu és trobar diversos llocs encantats que hi ha al voltant de la Borda de Calvera. No són llocs famosos, o coneguts. Tot el contrari aquests llocs només estaran a l'abast dels visitants de la Borda que siguin aventurers i atrevits.

 

A cada lloc hi trobareu un nombre. La combinació d'aquests nombres permetran als visitants obrir el Bagul de la Borda de Calvera on tant petits com grans trobaran un premi a la perseverança!

 

Les Llocs a trobar són:

Opinions sobre nosaltres

Ruta C: La Forca de Samuel

El repte consisteix a trobar la FORCA DE SAMUEL. La forca és un arbre enmig del bosc que té una forma molt curiosa. L'origen d'aquesta forma tan especial és un misteri. L'arbre es troba amagat dins del bosc i la llegenda diu que qui se senti enmig de la "forca" se li serà concedit salut i benestar. 

 

ATREVEIX-TE A TROBAR!!

  

Ruta A: La Cova

La cova està situada a 40ml de la borda i és el lloc ideal de jocs per als més petits. És una pedra que permet que els més petits s'ho passin en gran sempre estant molt a prop de la Borda de Calvera.

Ruta B: La Cabana de Noè

Situada prat baix molt a prop de la casa serà el lloc on els petits podran passar-s'ho d'allò més bé. És una cabana de fusta realitzada en un arbre. Aquest lloc és ideal els nens es passin hores i hores jugant.

Ruta D: La Cascada encantada.

La cascada encantada és un petita cascada al mig del riu dins del bosc que et permetrà descobrir un recobijo entranyable. Ideal per escapar-se a dinar o berenar la cascada a l'estiu és ideal per mullar-se els peus i refrescar-vos.

Això sí, només els valents ja que l'aigua aquesta

MOLT FREDA!.

MOLT FREDA!.

Disponibilitat

 

Contacte

 
email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

teléfono: 608 424 154 

(Jairo Badia)

Camino de Vilaller a Castanesa km 3,5

CP25552 Vilaller (Lleida) 

 

Entrada

Facebook

Alquila un 4x4

El 4x4 es recomanable per accedir a la Casa 

 

 

Recollida i entrega

del vehicle en

Lleida Ciutat,

   

Alquiler online